fredag 19. februar 2010

Ungdomskjelda for kvinner

Eg har funne ungdomskjelda. Du finn den i alle feitande matvarer. Trikset er å holde huda stram. Det gjer ein enklast ved å legge gradvis på seg frå rundt 20-årsalderen. Det er sjølvsagt eit føremon å vere slank i utgangspunktet.. Så det gjeld å planlegge alderdomen tidleg.

Eit anna, litt meir impulsivt tiltak er å sjå nervøs ut i kassa når du kjøper øl. Eller står i kø på uteplassen. Husk tuppert blondt hår, masse orange foundation, pudder og augesminke, og gå litt ustøtt på dei høge støvlettane. Og ikkje gløym å fnise som ein 16-åring. Dørvakta kjem garantert til å krevje legitimasjon, og kvelden er redda!

Eg har også funne ein fin måte å få opp sjølvtilliten på Vinmonopolet. Dette krever ikkje så mykje planlegging. Ta på joggebukse og gjerne hettegenser, og lag musefletter i håret. Samme sminkestil som nemnt over, om du har tid. Når du kjem inn på polet, velg ein billeg kvitvin. Gjerne ein tysk Riesling. Pass på at den er litt søtare enn du eigentleg klarar å drikke, og med høgast mogleg alkoholprosent. Velg så ut ein mannleg ekspeditør i starten av 20-åra. Han vil vere så nervøs for å fornærme deg at du garantert må fram med førarkortet her også.

Fortsatt god helg!

1 kommentar:

  1. Vi vil ha mer, vi vil ha mer!!! Skriv mer, skriv mer!!!

    SvarSlett